Nyheter

Sverige och Norge...

2015-10-19 16:08

..ja det är var vi hunnit med denna helg, Vi började helgen med en inoff i Alingsås på lördag och avslutade med Norsk vinnare på söndag.

Tidigt fredag morgon åkte jag och min mamma mot Lerum där jag skulle trimma Marvin Springdust´s Bring It On) som skulle ställas ut på lördagen på Alingsås bhk inofficiella utställnng. När vi ändå skulle dit och ställa Marvin så passade jag även på att träna Korall så även hon var anmäld.

Tanken var ju att vi skulle åkt till Lerum under dagen så vi kom dit när Marvins ägare slutat jobbet, men efersom vi ändå var en bit påvägen när vi var där så tänkte den shoppingsygna i mig å kan vi ju ändå åka den lilla biten extra ner till Ullared och köpa julklappar så vi gav oss iväg tidigt så vi han med även detta . Så på em efter en härlig shoppingtur inne på Gekås begav vi oss med fullsatad bil mot Lerum och fina goa Marvin med familj!

Efter vi trimmat han begav vi oss mot vårt boende för natten där vi snabbt trillade i säng och sov som stockar efter en lång och händelserik dag.

Så var det dags för lördagens utställning. Vi hade med Zatir och Alice också men det var mest som sällskap och ingen av dom skulle ställas på inoffen. Detta var Marvins första utställning och Koralls första i ridhus. Efter lite springträning och ståträning med Marvin så var det dags, han är en mycket lättlärd valp och snappade snabbt upp vad som förväntades av honom.

Först ut var Marvin han skötte sig så bra och travade glatt på inne i ridhuset. Stog som ett ljus och blev bästa hane med HP.

105

Marvin

Springdust´s Bring It On

6 mån gammal

Därefter var det Koralls tur. Hon skötte sig som vanlig väldigt bra och är väldigt koncentrerad på sin uppgift. fast lite brallande blev det även men det passade hon på att göra när domare inte såg min lilla smarta tjej  Hon blev bästa tik med HP

107

Korall

Springdust´s BeliveInMe

6mån gammal

106

Så var det dags för syskonparet att mötas i ringen i BIR/BIM. Korall slutade som BIR och Marvin blev BIM!! Väldigt stolt över dom duktiga syskonen och Marvins ägare som tar så bra hand om honom!

 102

BIR Korall/BIM Marvin

Fick hjälp av Marvins lillmatte att ställa upp Korall

Jätte duktig tjej!!

Så efter en lång väntan på BIG finalen, lite fika och småprat så var det dags för Korall att gå in i gruppfinalen. Hon var lite trött och tyckte mest att vi skulle åka hem men försökte ändå koncentrera sig på uppgiften och hamnade som BIG3 för dagen.

Efter att ha plockat ihop och packat in så begav vi oss hemåt, vi hade ju några timmar hem och vi skulle ju upp tidigt på söndag morgon för att åka till Norge. Hem och fixahundar och packa om sedan sova några timmar.

 

Tidigt söndag morgon var det dags igen att sätta sig i bilen. Till norge hade vi med oss Diezel, Alice och Zatir. Norsk vinnare hölls denna gång i Hamar. Lite läskigt var det att köra när vi inte bytt däck på bilen än och temperaturen låg mellan 0 gradet till -3 grader. Men allt gick fint och vi kom fram i tid. En bra plats vid ringen fick vi också, men jisses va trångt det var och vilka små avlånga ringar. Men vi klarade av att springa även idessa ringar så allt gick ju bra ändå

Först ut var Zatir i öppenklass där han var överspeedad men ändå lyckades hamna på 2:a plats! Domare sa massa fint om "the happy young man" som han kallde honom.

 110

Zatir

Springdust´s Absolute-Power

109

Så var det Diezels tur i en stor championklass. Han tyckte det var superkul att springa i vänstervarv igen och showade på som den lyckliga nalle han är. Han hamnade på 2:a platts med CK i klassen och slutade sedan som 2:a bästa hane med recerv-CACIB. Sååå nära men ändå nådde vi inte ända fram.. lite surt givetvis men samtidigt är jag jätte nöjd med resultatet.. Det är ju så många fina hundar med på dessa vinnarutställningarna.

 111

Diezel

Springdust´s About-Rhythm

115

Så var det dags för Alice i öppenklass. Vad ska man säga om Alice, hon är så lycklig i ringen så jag kan inte annat än skratta åt henne. A real showoff who moves with style and has a delightful temperament. Hon blev inte placerad i klassen men jag är ändå nöjd med henne. Skulle hon tona ner sin glädje skulle det säkert gå bättre men vad gör man när hon är så lycklig av att få vara med

117

Alice

Springdust´s Awesome-Angel

118

När rasen var slut packade vi ihop och åkte hemmåt. Kan säga att det  var extremt jobbigt att hålla sig vaken men massa godis och dricka hjälpte oss att hålla ögonen öppna.

Måndag em fick vi även finbesök av Gibson (Springdust´s All-Inclusive) somskulle trimmas  Alltidlika kul att träffa valpköpare och "valpar" och se att dom har det bra!

122

Gibson (Springdust´s All-Inclusive)

3 år gammal

 

Historik

«oktober 2015»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Så längesedan jag uppdaterade nu!!
Valparna utvecklas
K-kullen
Träning istället för tävling
Valpar på gång
Längesedan jag skrev här nu...
Debut i vänstervarv för valparna
SSRK Forshaga
Utställning och valpar
Mjölby, Köping, Herning

Arkiv
2023
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2014
  2013
  2012