Nyheter

Många mil i bilen....

2018-05-23 11:13

Helgen har varit full av hunderi och många långa mil i bilen, lördag var vi på SSRKs Club Show i Ulriksdals slottspark. Med oss hade vi Zatir, Cocos, Flisan och Korall. Vi mötte även upp Nessi från E-kullen på plats. Så jätte kul att träffa Nessi och hennes matte igen och så himla lik sin mamma Alice hon blivit vackra Nessi. Nessi gjorde debut i utställningsringen och gjorde ett toppenjobb med sin matte!!

Först ut Var Zatir (Springdust´s Absolute Power) i öppenklass. Han slutade som 4a i klassen med exellent.

Nästa ut var Flisan (Springdust´s Fancy Hope Diamond) och Nessi (Springdust´s Euphoria) i Juniorklass. Nessi fick Exellent och skötte sig jättebra med sin matte. Flisan slutade som 2a i klassen med exellent.

Så var det dags för Korall (Springdust´s Belive In Me) i Championklass. Hon slutade som 3a med exellent och CK

Nessi....

"Nessi"

Springdust´s Euphoria

Efter finalerna i Ulriksdal åkte vi vidare till SSRKs utställning i Östersund, ja vi sov några timmar på hotell i Östersund innan det var dags för nästa utställning.

Med oss upp till Östersund hade vi Zatir, Flisan, Cocos och Korall.

Först ut var Zatir (Springdust´s Absolute Power) i öppenklass. Han vann klassen med Ck och slutade som 3a bästa hane med Recerv-Cert. Såååå nära Championatet men vi får fortsätta jaga det sista Certet.

Zatir

"Zatir"

SEVCH Springdust´s Absolute Power

Därefter var det dags för Flisan (Springdust´s Fancy Hope Diamond) i Juniorklass. Hon vann klassen med CK och slutade som 4a bästa tik.

Flisan

"Flisan"

Springdust´s Fancy Hope Diamond

Sedan var det dags för Cocos i Unghundsklass. Hon vann klassen med CK och slutade som 2a bästa tik med recerv-Cert

Cocos

"Cocos"

Big Brazzel Midsummer Crush

Och så till sist var det dags för Korall i Championklass. Hon vann klassen med CK och slutade som 3a bästa tik.

Korall

"Korall"

SEU(U)CH Springdust´s Belive In Me

 


SKK Västerås

2018-05-01 15:01

Helgen som varit har vi varit i västerås med ett litet gäng unga hundar. Lördag 28 april var det Rudo som ställdes och söndag 29 april ställdes Cocos, Flisan, Fergus och Zatir.

28 April

Rhodesian Ridgeback 47 anmälda i rasen

Domare: John Pedersen Finnich

"Rudo" Hayawani Rudo Salima skötte sig kanon. Exellent 1a i juniorklass med CK och sedan 4a Bästa hane

FB_IMG_1525178546000

 

Söndag 29 April

Engelsk Springer Spaniel 60anmälda i rasen

Domare: Alessandro Zeppi, Italien

Fergus var först ut i juniorklass hanar. Han var extremt taggad utanför ringen men så fort vi gick över snöret in i ringen var han väldigt fokuserad och skötte sig jätte bra.

Exellent 1a i juniorklass med CK blev resultatet

DSC_0031

"Fergus"

Springdust´s Famous Moon Of Baroda

 

Zatir var nästa ut och ställdes i Öppenklass hanar. Resultatet blev Exellent 4a i öppenklass.

DSC_0038

"Zatir"

Springdust´s Absolute Power

 

Så var det dags för tikarna i Juniorklass. Både Cocos och Flisan går i samma klass så Andrea hjälpte mig att ställa Cocos, tack så mycket för hjälpen!

Först ut var Cocos. Hon är lite tjock trots försök att minska omfånget ganska länge. Exellent 2a i juniorklass med CK blev resultatet.

Cocos

"Cocos"

Big Brazzel Midsummer Crush

 

Sedan var det dags för Flisan. Hon var lika taggad som sin bror och jag fick jobba med att hålla henne fokuserad. Hon skötte sig ändå bra och resultatet blev Exellent 1a i juniorklassen med CK och sedan recerv i bästa tik

Flisan 10 mån (3)

"Flisan"

Springdust´s Fancy Hope Diamond


ssrk forshaga

2018-04-21 21:31

Så har SSRK haft sin årliga nationella utställning i Forshaga ishall. Med oss hade vi Fergus, Zatir, Diezel, Flisan, Cocos och Korall.

Först ut var Fergus. Han fick exellent och vann juniorklassen men behövde bli mer stabil i kroppen enligt domaren så inget CK denna gång heller. 

DSC_0031

Fergus

Så var det dags för Zatir i öppenklass.. Han jagar ju fortfarande det där sista CERTet och Ooooh så nära denna gång. Han fick exellent och vann öppenklassen med CK och slutade som 3a bästa hane med recerv-CERT... Ja ja vad är det man brukar säga... Påt igen!

DSC_0067

Zatir

Diezel har ju vilat pga sin ryggskada men kunde nu vara med. Han tyckte det var superkul och var jätte laddad. Han fick exellent och blev 2a i Championklass med CK men oplacerad i bästa hane.

DSC_0080

Diezel

Så var det dags för våra juniorer Cocos och Flisan. Snälla Ida hjälpte mig att ställa Cocos eftersom jag ställde Flisan. Cocos fick exellent och slutade som 2a med CK och Flisan fick exellent och blev 3a men utan Ck.

DSC_0086

Cocos

DSC_0094

Flisan

Så var det dags för Korall i Championklass. Hon fick exellent blev 2a i klassen med CK och även 2a bästa tik.

DSC_0133


SSRK Kungsbacka och debut för juniorerna

2018-04-09 17:54

Lörrdag 7 April var det dags för Juniorerna Fergus och Flisan att debutera i officiell klass. Dom är nu 10 mån och deras egentliga debut skulle ha varit i Kristiansand i mitten av mars men då mitt resesälskap blev jätte sjuk när vi kom fram så valde jag att inte ställa utan åka hem med sjuklingen så nu fick det bli debut i Kungsbacka istället.

Med oss mer än Fergus och Flisan hade vi även Cocos och Solo. Solos delägare åkte ner med henne och hjälpte till på utställningen vilket är jätte roligt!

Först ut i klasserna var Fergus som för dagen var yngst i juniorklassen. Han skötte sig superbra och rör sig så fantastiskt fint trots att han är i en lite spökålder just nu. Han vann klassen men blev utan CK eftersom han inte var färdigväxt!? nej det är han ju inte för han är ju fortfarande bäbis ju, men supermöjd med honom är jag. Det visade sig sedan att det endast var en hane (en champion) som fick CK så inget cert och recerv-cert delades ut på hanhundssidan. Lite trist men så är det ibland.

Fersgus 10 mån

"Fergus"

Springdust´s Famous Moon Of Baroda

Sedan var det dags för Flisan och Solo i junoiorklass tikar. Solos delägare ställde henne och jag hjälpte till i det individuella. Solo skötte sig fint och gjorde en lite revanch från My dog i början av året och fick denna gång Exellent och hamnade precis utanför placering i klassen.

Solo

"Solo"

Springdust´s Easy Choise

Flisan som var mer i luften än på backen denna dag och som även hon kommit in i en hemsk spökålder flamsade mest runt och ville leka med alla andra i ringen men lyckades sköta sig såpass att domaren han se det hon ville se. 2a i klassen med CK och sedan 2a bästa tik med recerv-cert blev det!

Flisan 10 mån

"Flisan"

Springdust´s Fancy Hope Diamond

Så var det dags för sista hunden i vår flock för denna gång. Cocos gick i Unghundsklass denna gång. Hon är lite skendräktig och då lite låg och deppig lilla gumman så hon var inte sitt showiga vanliga jag. Hon slutade ändå som 2a i klassen med CK.

Cocos

"Cocos"

Big Brazzel Midsummer Crush

 


Degerfors BHK

2018-02-24 22:13

Det är så roligt att få följa med och hejja på valpköpare när dom är ute och tävlar! Idag har jag varit på en inofficiell utställning som Degerfors brukshundklubb arrangerade i ett svinkallt ridhus i Karlskoga. Jag passade på att ställa Flisan också. Det var hennes sista valputställning och kommer nu få börja tampas med dom stora tjejerna i juniorklassen.. Flisan blev 1a bästa tikvalp HP och BIM.

DSC_0005 (3)

På plats var även Solo med mattar och husse och Zatir med matte. Just idag skulle jag bara stötta och hejja på dom vilket är superkul!! Och så duktiga dom var!

"Zatir" SEVCH Springdust´s Absolute-Power ställdes snyggt av matte Gunn-Britt och dom skötte detta superbra. 1a öppenklass HP 1a bästa hane BIR

DSC_0031

Solo och matte Ann-Louise ville inte vara sämre och utan skötte detta superfint! 1a juniorklass HP 1a bästa tik BIM-Junior och slutligen BIM!! Superbra!!

DSC_0053

Och till sist ställdes Solo i juniorhandling av sin superduktiga lillmatte. Det var första gången i utställningsringen för lillmatte som gjorde en jätte fin debut. Dom slutade som 2a!!

DSC_0126

DSC_0158

DSC_0175

Även jag passade på att känna lite på Solo

Stort grattis till er alla!! Superbra jobbat!!


Historik

«december 2019»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
Längesedan jag skrev här nu...
Debut i vänstervarv för valparna
SSRK Forshaga
Utställning och valpar
Mjölby, Köping, Herning
En helg med inoff
Inoff Forshaga BHK
SKK Öland
SKK Backamo
Bornholm internationell dubbelutställning 2018

Arkiv
2019
 •    December
 •    Maj
 •    April
 •    Januari
 • 2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012